LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

28/09/2022

::
Lleida


La Fundació Universitat de Lleida rep el suport de la Fundació ”la Caixa” per als ajuts d’habitatge de l’estudiantat

Lleida  -  22/06/2022  - 

La Fundació Universitat de Lleida rep una aportació de 10.000 euros de la Fundació ”la Caixa” a través de CaixaBank, que disposa d’una xarxa d'oficines que permet detectar les necessitats socials i canalitzar els ajuts

La Fundació Universitat de Lleida ha rebut el suport de la Fundació ”la Caixa”, a través de CaixaBank, amb una aportació de 9.500 euros per al seu projecte d’ajuts per a l’habitatge i desplaçaments. Aquests ajuts per a estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) amb domicili familiar fora de de les ciutats on hi ha facultats, Lleida i IgualadaLleida, tenen un pressupost de 80.000 euros.

 A més, la Fundació “la Caixa” aporta dota amb 500 euros per al premi de reconeixement Josep Maria Guarro al millor Treball Final de Grau UdL sobre Dret processal i procura.

El rector de la UdL, Jaume Puy, i el director del centre d’Institucions de CaixaBank a la direcció territorial Catalunya, Joaquim Macià, han signat un acord per afavorir el desenvolupament d'ambdós accions relacionades amb la responsabilitat social.

Jaume Puy ha dit que aquests ajuts "combinen la necessitat de no deixar enrere ningú per motius econòmics amb l'interès estratègic de fomentar l’accés a la UdL als estudiants que provenen de fora de les ciutats de Lleida o Igualada".

 Gràcies a la seva capil·laritat territorial, la xarxa d'oficines de CaixaBank, la més gran d'Espanya amb presència a 2.200 municipis, pot detectar les necessitats locals i donar suport a la Fundació ”la Caixa” en la canalització dels ajuts econòmics adreçats a les entitats socials. L’any 2021, mitjançant les oficines de CaixaBank, s'ha contribuït a impulsar 7.600 projectes socials de 6.500 entitats.


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia


Repara Tu deuda
Salles Hotels Mas Tapiolas
La Caixa Septiembre
Bono Cultura
Accountex España 2022