LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

20/10/2018

::
Lleida


Jorge Soler: “El 21D Ciutadans aspira a créixer i aconseguir el tercer diputat per Lleida”

Lleida  -  11/12/2017  - 

El cap de llista de Cs per Lleida participa en el 'Debat Ser Lleida' i assegura que "el procés no ha aportat res de bo a Catalunya durant l'anterior legislatura"

"El 21D Ciutadans aspira a créixer i aconseguir el tercer diputat per Lleida". Així ho ha assegurat el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, durant el debat de la cadena Ser Lleida celebrat avui. "Catalunya necessita un govern que implanti un projecte nou i regenerador i que no divideixi a la societat, que posi el focus en millorar els serveis socials, reactivi l'economia i aixequi les catifes de la corrupció", ha manifestat Soler, que ha assegurat que "el procés no ha aportat res de bo en aquesta passada legislatura". I ha posat com a exemple que "moltes empreses hagin marxat". En aquest sentit, Soler ha explicat que "Cs té un pla per capgirar aquesta situació i fer que les empreses tornin a Catalunya".

El cap de llista de Cs per Lleida ha explicat que entre les propostes que porta Ciutadans al programa hi ha "l'aposta per una educació pública de qualitat que prepari per igual a tots els alumnes". En aquest sentit, Soler ha defensat que "a l'escola catalana tenim moltes oportunitats per millorar i formar a uns futurs alumnes molt més preparats", i que des de Cs s'aposta per, "la implantació d'un sistema trilingüe on es promogui tant el català, com el castellà, i l'anglès". Soler ha criticat que "a Lleida encara hi ha 58 barracons".

Respecte al cas de Sixena, el candidat de Cs ha lamentat tot el que està passant i s'ha mostrat preocupat perquè "els governs implicats no han sabut dialogar ni arribar a acords" i ha afegit que "davant els conflictes el diàleg és necessari". Finalment ha al•legat que "s'han de respectar les decisions judicials".


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa cat