LLEIDANOTICIES.COM - Logo

El diari digital de Lleida!

20/10/2018

::
Lleida


Soler: “vull una Lleida d'oportunitats on ningú hagi de marxar fora per aconseguir feina”

Lleida  -  10/12/2017  - 

El candidat de Cs per Lleida i la secretària de Joves del partit participen en un acte amb gent jove, que consideren "el futur de Catalunya"

"Apostar pel talent dels joves és apostar pel futur; vull una Lleida d'oportunitats on ningú hagi de marxar fora per aconseguir feina". Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en un acte de campanya del seu partit amb gent jove, on també ha participat la secretària de Joves de la formació, Melisa Rodríguez.

Jorge Soler, ha aprofitat l'ocasió per presentar al candidat número 3 per Lleida, David Bertran: "És un jove amb talent i preparat que, com la majoria de joves, va haver de marxar fora durant la crisi per aconseguir treball". Per això, ha explicat que Cs vol "liderar un canvi a Lleida i la resta de Catalunya per posar en valor la preparació, la valentia i el treball de les generacions futures".

D'altra banda, Melisa Rodríguez ha destacat que tant a Catalunya com a la resta d'Espanya "els joves estan molt capacitats", pel que considera una prioritat "impulsar mesures que fomentin la inserció d'aquestes persones en un mercat laboral amb futur i que els ofereixi unes condicions dignes de treball", com ha fet Cs al Congrés dels Diputats. I ha reiterat que "parlar de joves és parlar de projecte de futur i de país".


Font: GIRONANOTICIES.COM

Whatsapp Imprimir


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya


La Caixa cat