> Notícies>Comarques>CaixaBank obre una oficina a Mequinensa per donar servei a clients d'Aragó i Lleida

CaixaBank obre una oficina a Mequinensa per donar servei a clients d'Aragó i Lleida

CaixaBank obre una oficina a Mequinensa per donar servei a clients d'Aragó i Lleida

CaixaBank obre una oficina a Mequinensa per donar servei a clients d'Aragó i Lleida

El nou punt d'atenció és una oficina AgroBank donat el pes del sector primari en l'economia de la zona

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

CaixaBank ha inaugurat una oficina a Mequinensa, municipi saragossà limítrof amb les províncies d'Osca i Lleida. L'acte ha estat presidit per l'alcaldessa de Mequinensa, Magdalena Godia, el director territorial de CaixaBank a Aragó-La Rioja, Raúl Marqueta, i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana. La inauguració, que va tenir lloc ahir, va comptar amb l'assistència d'una cinquantena de clients.

La nova oficina, situada a la Plaça Ajuntament 8, va obrir les portes el passat dimarts 11 de juliol i disposa d'una superfície aproximada de 70 m2. El nou punt d'atenció neix amb l'objectiu de donar servei a clients aragonesos i lleidatans i de facilitar la integració financera dels habitants d'aquestes comarques.

L'oficina de Mequinensa és una oficina AgroBank, la línia de negoci de CaixaBank dirigida al sector agrari, donat el pes del sector primari en l'estructura productiva de la zona. El bon comportament del negoci agrari ha impulsat l'aprovació d'un pla de noves obertures d'oficines AgroBank, que contempla sumar 300 noves oficines especialitzades, entre elles l'oficina de Mequinensa.

Amb l'objectiu de facilitar la inclusió financera, CaixaBank ha instal·lat un caixer automàtic d'última generació, que permet realitzar el 99% de les operacions que es podrien efectuar des de caixa com ingressos, reintegraments, actualitzacions, transferències, apagaments o recàrregues de mòbils, entre moltes d'altres. El caixer disposa d'operativa contactless que permet operar amb polseres tap, dispositius mòbils o simplement amb targetes.

CaixaBank, líder en banca digital i en innovació

CaixaBank és el banc líder a Espanya amb 13,8 milions de clients. L'entitat disposa de la xarxa més extensa de l'Estat, amb prop de 5.000 oficines i gairebé 10.000 caixers, que es complementa amb un servei líder de banca mòbil i on-line.

CaixaBank compta amb 2,8 milions de clients que operen de forma habitual amb Línia Oberta Mòbil i registra mensualment més de 160 milions d'operacions via mòbil, de les quals el 34% impliquen moviments de fons. Així mateix, l'entitat compta amb una oferta de més de 65 aplicacions i més de 3 milions de descàrregues anuals.

D'altra banda, és la primera entitat espanyola en banca electrònica, amb més de 14 milions de targetes emeses de totes les modalitats i un volum de facturacio en compres i disposicions d'efectiu amb targeta de més de 50.000 milions d'euros als últims 12 mesos.