> Notícies>Comarques>Unes 50 persones participen a la 4a edició de Vins d'alçada, cultius de nivell

Unes 50 persones participen a la 4a edició de Vins d'alçada, cultius de nivell

Unes 50 persones participen a la 4a edició de Vins d'alçada, cultius de nivell

Unes 50 persones participen a la 4a edició de Vins d'alçada, cultius de nivell

Una jornada que compta sobretot amb experts del món del vi dels Pallars i que els serveix per conèixer les noves tendències de mercat en el món del vi

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

La quarta edició de la Jornada de Vins d'alçada, cultius de nivell, organitzada per l'Ajuntament de Tremp a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars va comptar amb vinaters del Pallars Jussà i Sobirà, empresaris del sector agroalimentari i el sector públic, els quals han conegut de la mà de diferents experts qüestions relacionades amb les noves tendències de mercat en el món del vi.

Durant la jornada es va poder gaudir de ponents com Alicia Estrada, especialista en comunicació i comercialització, la qual va destacar la complexitat del mercat actual i la necessitat de buscar-ne altres. També es va poder conèixer la visió del sommelier David Seijas, que va explicar com a través de la seva feina es pot potenciar una zona vitivinícola i el seu entorn; i Mariana Mier, de Winenium, va parlar sobre l'enoturisme i la necessitat de la diferenciació entre cellers. Finalment, la jornada va acabar amb una taula rodona moderada per la directora de Va de Vi i un tast de vins de la subzona Pallars.

Els assistents a la jornada interessats a conèixer els cellers dels Pallars, a la tarda van poder gaudir d'una visita guiada en un dels cellers que van elegir.

Autor: Meritxell Bellera