> El 23è Congrés de Fires de Catalunya se celebra aquest any a Olot

El 23è Congrés de Fires de Catalunya se celebra aquest any a Olot

El 23è Congrés de Fires de Catalunya se celebra aquest any a Olot

El 23è Congrés de Fires de Catalunya se celebra aquest any a Olot

Ramon Ferrando: «Des de la FEFIC liderem la Taula Sectorial de les fires de Catalunya»

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

La trobada més important per a tots els professionals del sector firal català tindrà lloc els dies 23 i 24 de novembre. Presideix el comitè organitzador el president de la FEFIC Ramon Ferrando, Director de Fira de Tortosa i que fa poc ha estat elegit de nou President de la FEFIC per un segon mandat.

Ferrando explica el que li agradaria aconseguir en aquesta nova etapa, una iniciativa que es donarà a conèixer en el decurs d'aquest 23è. Congrés: "Liderar la Taula Sectorial de les fires de Catalunya. Una taula de treball per posar en comú els diversos punts de vista que hi ha sobre les fires des de l'àmbit de les administracions locals, la mateixa Generalitat i el propi sector des de la part més tècnica. Una proposta que liderem des de la FEFIC amb el suport de les Diputacions catalanes i del Departament d'Empresa i Coneixement per unificar criteris i actuacions que repercuteixin a les fires del nostre país, i siguin percebudes pels expositors i els visitants".

Xavier Berneda, Conseller Delegat de Bern2run i de l'empresa d'articles esportius Munich, pronunciarà la conferència inaugural

L'essència d'aquesta nova edició del Congrés, que comptarà amb destacats conferenciants, serà la formació dels professionals i, alhora, la possibilitat de compartir experiències, iniciatives i preocupacions comunes al sector.

Un dels moments àlgids del Congrés seran les taules temàtiques on els participants s'inscriuran en tres taules de contingut divers. I reflectint el protagonisme que tenen les fires alimentàries al nostre país, una de les taules temàtiques es dedicarà a la normativa
alimentària i un debat sobre "Els models de moda de les fires gastronòmiques" amb Pep Palau, creador de la marca Fòrum Gastronòmic com a moderador i amb la participació de Fira de l'Oli de les Borges Blanques; Fira Orígens d'Olot; Fira del Gall de Vilafranca del Penedès i Fira del Torró i la Xocolata d'Agramunt.