> Notícies>Comarques>Primera edició del festival Photo Terra a Tremp

Primera edició del festival Photo Terra a Tremp

Primera edició del festival Photo Terra a Tremp

Primera edició del festival Photo Terra a Tremp

Durant aquest cap de setmana un bon nombre d'experts en fotografia de natura s'han reunit a Tremp en un festival que vol posar la fotografia de natura a la primera plana de la conservació del medi natural

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Photo Terra és un festival organitzat per l'Ajuntament de Tremp, l'empresa Photo Logistics i l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura que durant tres dies ha celebrat diverses ponències i activitats dedicades a la formació, la reflexió i la comunicació de la fotografia de natura. Una disciplina que té una gran importància en la preservació dels entorns naturals.

El festival ha comptat amb nombrosos experts nacionals i internacionals en la matèria que a través de diferents tallers han ofert els seus coneixements als assistents a les jornades. S'ha pogut gaudir de tallers de composició en el paisatge o fauna en alta velocitat, però també xerrades sobre la fotografia com a activitat turística o el paper de la fotografia de natura en els mitjans de comunicació, entre altres activitats com ara sortides de camp.

El Festival Photo Terra també posa en valor Tremp i el seu entorn pel que fa a la seva riquesa paisatgística i la dóna a conèixer a experts d'arreu del món de la fotografia de natura.

Autor: Meritxell Bellera