> Notícies>Comarques>Aquesta tardor Tremp s'omple de dansa

Aquesta tardor Tremp s'omple de dansa

Aquesta tardor Tremp s'omple de dansa

Aquesta tardor Tremp s'omple de dansa

Durant un mes, Tremp acollirà 4 activitats relacionades amb la dansa en diversos indrets de la ciutat

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

En el marc de la col·laboració de l'Ajuntament de Tremp amb el projecte FEM DANSA de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, durant un mes Tremp acollirà 4 activitats que giren entorn de la dansa.
FEM DANSA és un projecte per acostar aquest art a tots els públics i a tots els territoris catalans. I Tremp és l'únic municipi de la demarcació de Lleida que acull actes de la seva programació.
En aquest sentit, es podrà gaudir de diferents espectacles i actes on la dansa és l'element principal. El dia 9 de novembre hi ha programada una conferència en moviment "Explica danza", a càrrec del ballarí i coreògraf, Toni Jodar, al centre cívic Tarraquet i el 19 de novembre es podrà gaudir d'un espectacle al carrer de la companyia de dansa Mar Gómez, "Heart wash". També hi ha una activitat programada per públic infantil, l'espectacle "Zaquizamí" de la companyia Roberto G. Alonso, que es podrà veure a l'Espai cultural La Lira, i tancarà el mes de dansa l'espectacle "Novembre" de la companyia Roser López el divendres 2 de desembre.

Autor: Meritxell Bellera