> Notícies>Les empreses augmenten el seu pressupost en marketing digital

Les empreses augmenten el seu pressupost en marketing digital

Les empreses augmenten el seu pressupost en marketing digital

Les empreses augmenten el seu pressupost en marketing digital

Les empreses han d’estar constantment actualitzades per no quedar-se obsoletes en les seves maneres d’anunciar-se

17 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

El marketing digital ha experimentat un important creixement durant els darrers anys. A banda de les grans empreses i multinacionals, cada vegada són més les petites i mitjanes empreses que s’afegeixen a la febre de la publicitat en xarxa. El sector ha trobat a Internet la possibilitat de reinventar-se completament i, per aquest mateix motiu, les empreses han destar constantment actualitzades per no quedar-se obsoletes en les seves maneres danunciar-se.

Publicitar-se en línia ja no és una mera qüestió de penjar anuncis a la xarxa i les empreses volen aprofitar-ho. Vuit de cada deu entitats augmentaran el seu pressupost en marketing digital al llarg dels propers divuit mesos, pel que el sector continuarà sumant ingressos i beneficis que, en 2014, van arribar als 6.600 milions d’euros, la meitat del que es preveu per aquest any.

 El consumidor on-line i les noves tendències publicitàries

Que Internet ha transformat els hàbits de consum és una veritat inqüestionable. Cada vegada són menys les persones que encara no s’han estrenat amb les compres on-line, pel que el món de la publicitat ha hagut d’adaptar-se a aquesta realitat traslladant-se al món digital. La xarxa ofereix un bon grapat de possibilitats a l’hora de fer marketing i, sens dubte, el sector empresarial no ha trigat gaire en adonar-se dels avantatges que presenten les eines de marketing en línia.

 A banda dels banners clàssics de les pàgines web, el marketing digital no ha deixat de trobar la manera dampliar el seu abast. Les notificacions push per promocionar determinades ofertes, el desenvolupament d’aplicacions mòbils, la gamificació (l’ús de jocs per motivar als clients o treballadors), l’accés a les diverses xarxes socials i, fins i tot, el blended marketing que engloba

 anunciar-se i difondre’s, pel que poques són les empreses que decideixen prescindir d’aquestes possibilitats comercials.

 La publicitat els dispositius mòbils: optimitzada i de qualitat

 El telèfon mòbil s’ha convertit en un imprescindible dels nostres dies. Quasi totes les persones disposen ja d’una connexió permanent a Internet i molts són els usuaris i consumidors que fan les seves consultes comercials i compres mitjançant aquests dispositius. Algunes empreses especialitzades en el sector del marketing digital han conclòs que més de la meitat dels consumidors no recomanaran negocis amb una web mòbil que no sigui pràctica o que no estigui ben dissenyada.

 L’experiència mòbil, doncs, pot marcar una gran diferència en l’opinió que el marketing comercial li mereix al públic en general. Les exigències dels consumidors justifiquen la inversió en el marketing digital i, sobre tot, en l’optimització i qualitat de la publicitat en línia.