> Notícies>Comarques>El Pallars Jussà, present a la fira de Sant Miquel de Lleida

El Pallars Jussà, present a la fira de Sant Miquel de Lleida

El Pallars Jussà, present a la fira de Sant Miquel de Lleida

El Pallars Jussà, present a la fira de Sant Miquel de Lleida

En un estand comarcal s'ha pogut veure durant els 4 dies de fira productes del programa Al teu gust, aliments del Pallars i informació turística de la zona

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

La fira de Sant Miquel de Lleida comptat un any més amb la presència del Pallars Jussà, igual que de moltes altres comarques de la demarcació.

En el cas del Pallars Jussà hi ha hagut una forta representació dels productes agroalimentaris de la comarca a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars. S'ha exposat una àmplia gamma de productes com licors, formatges, xolís, galetes, mel, patés, vins i cerveses i també s'ha participat a les demostracions culinàries a l'espai de la Diputació de Lleida. Dijous a la tarda, un cuiner de l'Associació Apat Pallars va realitzar una demostració de Cuina de fira, una altra campanya d'Al teu gust, aliments del Pallars que es du a terme als restaurants del Jussà durant l'època de fires de tardor i que rememora els plats tradicionals que se servien als firandants que portaven el bestiar a exposar a les fires de la comarca. Durant el show cooking es va gaudir de la preparació d'una sopa de ceba i palpís de corder, ja que al mateix temps es dóna a conèixer el projecte Pallars, terra de corder, una iniciativa que pretén posar en valor la carn de corder i el sector primari de la comarca.

A la fira també s'ha fet promoció de l'oferta turística del Pallars Jussà, una comarca amb un gran patrimoni natural i cultural i amb propostes molt adequades al turisme familiar i de natura.

Autor: Meritxell Bellera