> Fotografia, territori i turisme a Tremp

Fotografia, territori i turisme a Tremp

Fotografia, territori i turisme a Tremp

Fotografia, territori i turisme a Tremp

Del 4 al 6 de novembre Tremp acollirà el Festival Photo Terra, una iniciativa que pretén debatre sobre el paper de la fotografia de natura en la conservació del territori

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

 Aprofitant la reunió anual de socis d'Aefona a Tremp, l'empresa Photo Logístics i Aefona, juntament amb l'ajuntament de Tremp han organitzat el Festival Photo Terra al municipi. Un esdeveniment que relaciona fotografia de natura amb la conservació del territori i turisme de natura.

Durant el cap de setmana que se celebrarà el festival s'han programat diferents tallers i xerrades sobre diverses tècniques fotogràfiques que s'usen en la fotografia de natura amb professionals del sector de renom. També es preveu una taula rodona amb periodistes especialitzats en naturalesa; i es comptarà amb la presència d'algun fotògraf local que explicarà la fotografia de natura al Pallars Jussà. Precisament la comarca del Pallars Jussà és un indret força recorregut per fotògrafs de natura per la multitud de racons dels quals disposa i per l'espectacularitat de les imatges que s'aconsegueixen.

El festival se celebrarà del 4 al 6 de novembre i comptarà amb la presència de fotògrafs professionals de l'àmbit d'arreu.

 

Autor: Meritxell Bellera/GN