> Notícies>GironaNoticies.com és el digital que més creix a Catalunya

GironaNoticies.com és el digital que més creix a Catalunya

GironaNoticies.com és el digital que més creix a Catalunya

GironaNoticies.com és el digital que més creix a Catalunya

El portal del grup GN manté el seu disseny interactiu entre els deu millors espais de l'Estat

17 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

El diari electrònic GironaNoticies.com arribarà al seu onzè aniversari com el digital que més creix a Catalunya. La progressió del portal queda palesa en l’evolució de la seva audiència durant el darrer semestre, amb més de 670.000 visites mensuals i un increment d’usuaris d’un 29,96%, i també pel que fa a la xifra de visites, provinents sobretot des de Catalunya però també de molts altres punts de l’Estat espanyol.

L’evolució del web es fa evident, també, en les estadístiques del gràfic Alexa o de l’empresa d’anàlisi MOZ. Amb un ‘page rank’ de 6,17, el portal creix un 40% en referència al domini i un 33% al web, un context que el situa com l’espai digital amb més popularitat de les comarques gironines.

Fa un any i mig GironaNoticies.com es va omplir de modificacions i novetats per tal de donar entrada a un disseny més interactiu i caracteritzat per la bona llegibilitat i els continguts multimèdia. Aleshores, la transformació del portal va provocar que el digital del grup GN es posicionés entre els deu millors formats de diaris digitals de l’Estat segons l’Associació Rediseño de disseny gràfic, un reconeixement que a dia d’avui encara es manté.

La consolidació del diari com a mitjà de referència és ben valorada pels professionals del sector. És el cas de José Luis Barceló, director de ‘El Mundo Financiero’, que assenyala que l’evolució del portal gironí esdevé una “bona notícia” per al món periodístic. “GironaNoticies.com cobreix un espai important en la premsa digital catalana i els seus resultats són un motiu de satisfacció des del punt de vista periodístic, però també des de la perspectiva del propi ciutadà, que sempre espera rebre notícies més independents i lliures”, explica el responsable del mitjà especialitzat en economia. “Des de la vessant de negoci, la comunicació i la premsa digital és la sortida del periodisme; sense cap dubte és una part molt important del futur de la professió i disposa de moltes oportunitats per continuar creixent”, afegeix.

L’auge del post patrocinat

Més enllà de resseguir l’actualitat de la demarcació gironina, GironaNoticies.com també es caracteritza per la seva aposta al voltant del ‘post patrocinat’, una de les tècniques més evolucionades als últims anys pel que fa al posicionament web. En aquest sentit, el diari ofereix un treball concís i elaborat amb deteniment amb l’objectiu de crear continguts generadors de visites i trànsit web d’alta qualitat en espais digitals específics. Actualment, el mitjà compta amb propostes d’empreses d’arreu d’Europa que volen anunciar i comunicar els seus productes i serveis al portal gironí.

El grup GN

GironaNoticies.com és la capçalera de referència d’un grup de comunicació, el grup GN, compromès amb el periodisme i amb el país a través de capçaleres a Girona, Barcelona, Lleida i el territori de la Costa Brava. El grup complementa la seva tasca amb col·laboracions amb mitjans de l’Estat espanyol i també internacionals.