> Notícies>Comarques>Els joves coneixen la geologia del Pallars Jussà

Els joves coneixen la geologia del Pallars Jussà

Els joves coneixen la geologia del Pallars Jussà

Els joves coneixen la geologia del Pallars Jussà

Enguany participen al camp de treball 20 joves vinguts d'arreu del món, ja que trobem joves de Rússia, Itàlia, Alemanya, Dinamarca i França entre altres llocs

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Tremp acull durant 15 dies el camp de treball relacionat amb la geologia amb la idea de divulgar entre el jovent la riquesa del territori.

Es tracta d'un camp de treball que gira entorn les ciències de la terra i vinculat al projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec durant el qual els joves assistents treballen en diferents projectes arreu de la comarca del Pallars Jussà com ara a la Vall Fosca, Tremp, Vilamitjana, Isona i Basturs en cada un coneixen de primera mà la riquesa natural que els envolta, tant geològica, com paleontològica o patrimonial.

Enguany participen al camp de treball 20 joves vinguts d'arreu del món, ja que trobem joves de Rússia, Itàlia, Alemanya, Dinamarca i França entre altres llocs. Els nois i noies tenen entre 18 i 24 anys i durant les dues setmanes que passen al Pallars Jussà, allotjats a les antigues escoles de Vilamitjana, a banda de les activitats estrictament del camp de treball també fan activitats de lleure relacionades amb el territori.

Autor: Meritxell Bellera