> Notícies>Comarques>1a Sessió del consell d'infants de Tremp

1a Sessió del consell d'infants de Tremp

1a Sessió del consell d'infants de Tremp

1a Sessió del consell d'infants de Tremp

L'ajuntament de Tremp ha remarcat que la iniciativa del consell d'infants vol que converteixi en un contacte habitual entre el consistori i els infants del municipi per poder tenir en compte el seu punt de vista

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

La sala de plens de l'ajuntament de Tremp ha acollit la primera sessió del consell d'infants de Tremp, una eina per promoure la participació d'aquest segment de població al desenvolupament municipal.

El consell d'infants està format per dos alumnes de cinquè i dos de sisè de primària de les escoles Maria Immaculada i Valldeflors de Tremp. En aquesta primera sessió els alumnes han exposat les seves propostes de millora a l'alcalde, les regidores de Participació Ciutadana i Benestar i una regidora del grup municipal de Compromís per Tremp que han decidit estudiar-les amb deteniment i tornar-los resposta de la propera sessió del consell que se celebrarà al mes de juny.

El carril bici, l'estat del camp de futbol Pedrasanta o el manteniment de les fonts públiques són temes que preocupen als infants i sobretot les dues escoles han remarcat la necessitat d'ampliar els horaris de joc lliure al poliesportiu del Casal o bé tenir un altre espai on puguin passar l'estona. També han demanat l'arranjament de la pista d'Skate.

Algunes de les propostes com la instal·lació d'un trampolí a la piscina municipal o un pont tirolès al Parc del Pinell ja els han dit que no és possible per normes de seguretat, però altres com la creació d'un mercat de segona mà ja s'està estudiant amb la incorporació al mercat setmanal una parada de venda de roba de segona mà.

L'ajuntament de Tremp ha remarcat que la iniciativa del consell d'infants vol que converteixi en un contacte habitual entre el consistori i els infants del municipi per poder tenir en compte el seu punt de vista.