> Notícies>Comarques>Curs d'anglès per a treballadors de la restauració a Tremp

Curs d'anglès per a treballadors de la restauració a Tremp

Curs d'anglès per a treballadors de la restauració a Tremp

Curs d'anglès per a treballadors de la restauració a Tremp

La idea és que persones aturades complementin la seva formació en idiomes estrangers, en aquest cas l'anglès, per a trobar feina al sector de la restauració i que els restauradors en actiu puguin millorar l'atenció al client

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Aquest dijous finalitza la segona edició del curs d'anglès per a aturats i restauradors que l'ajuntament de Tremp dins del programa Traiem-ne més profit organitza per facilitar eines de cara a l'atenció al client, sobretot aquell turista que arriba des de l'estranger.
La idea és que persones aturades complementin la seva formació en idiomes estrangers, en aquest cas l'anglès, per a trobar feina al sector de la restauració i que els restauradors en actiu puguin millorar l'atenció al client.
El curs ha comptat amb 21 hores de formació dividides en diferents mòduls: l'atenció al client i la gestió de queixes i tècniques de venda i de comunicació en els restaurants. La formació ha estat molt dinàmica i ha comptat amb activitats participatives per fomentar la interacció en anglès entre els alumnes.
Al curs hi ha assistit una quinzena d'alumnes que valoren molt positivament la possibilitat de formar-se en idiomes, ja que els serveix de cara als propis negocis o per trobar feina.

Autor: Meritxell Bellera