> Notícies>Comarques>Els posts patrocinats es fan un lloc a la Xarxa

Els posts patrocinats es fan un lloc a la Xarxa

Els posts patrocinats es fan un lloc a la Xarxa

Els posts patrocinats es fan un lloc a la Xarxa

Aquests articles esdevenen una de les estratègies de continguts més fiables a l'hora d'aconseguir visites i tràfic als espais digitals

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Una de les tècniques més evolucionades darrerament en el món del posicionament web són els posts patrocinats, una eina que, si es realitza detingudament i amb concisió, pot derivar en la millor forma d'aconseguir visites i tràfic de qualitat en un espai digital específic.

Ara bé, de què estem parlant, concretament? Un post patrocinat -que no deixa de ser una estratègia de continguts per part de les marques i les empreses- és aquell article que parla d'un producte o d'un servei determinat des d'una perspectiva positiva i d'una manera no invasiva, la qual cosa evitarà la desconfiança del receptor i possibles sancions de Google. Aquests tipus de textos són específics del món digital –contenen un 'briefing' de la campanya, documents audiovisuals que l'enriqueixen o detalls molt concrets d'allò que es presenta- i es caracteritzen per contenir uns enllaços en forma de paraules clau que redirigeixen l'usuari al website del producte o servei que s'anuncia. El resultat, més que un post, ha de ser un article, és a dir, un contingut que ha d'exhibir una fesomia internauta precisa per esdevenir un bon element estratègic: ha de ser natural i pràctic i ha de conjugar la voluntat promocional que té amb la discreció més qualitativa.

Els avantatges d'adquirir aquests posts són múltiples i creixents. La conseqüència més rellevant, la que al cap i a la fi ha enaltit aquesta eina, és que permeten incrementar els posicionaments d'un espai determinat en els resultats de cerca. Això dependrà, òbviament, del bon ús que se'n faci, la qual cosa anirà entrellaçada amb la tria precisa dels mots clau –que permetran adaptar-los a la temàtica en qüestió- i la utilització coherent que se'n faci –no val el bombardeig de missatges com a mètode de captació-.

Brinden, per tant, una gran oportunitat a les marques per poder-se aproximar al seu públic sense la intermediació de tercers, una característica que, a més, és perpètua, ja que si una companyia elabora una campanya de posts patrocinats estarà apostant per una estratègia sense data d'expiració degut a la seva naturalesa perdurable.

Servei de GN
El grup GN aposta des de fa temps per la bona elaboració d'aquests continguts, un servei que ofereix a empreses, entitats o institucions de diversa índole des dels diversos mitjans que confeccionen el grup: des de portals com Gironanotícies.com, Barcelonanotícies.com, Lleidanotícies.com, Costabravagirona.org o elmundofinanciero.com a la desena de canals estatals o els dos internacionals que posseïm.

Contacte per demanar un 'Post patrocinat'  Aquí

O bé: info@lleidanoticies.com