> Notícies>Comarques>La Copa Catalana de Xous de patinatge artístic, a Tremp

La Copa Catalana de Xous de patinatge artístic, a Tremp

La Copa Catalana de Xous de patinatge artístic, a Tremp

La Copa Catalana de Xous de patinatge artístic, a Tremp

32 clubs de patinatge de totes les territorials de Catalunya han participat aquest cap de setmana a la Copa Catalana de Xou al Pavelló del Juncar de Tremp

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Gairebé 300 patinadors de les modalitats quartet, petit i juvenil provinents de 32 clubs de patinatge de totes les territorials de Catalunya han participat aquest cap de setmana a la Copa Catalana de Xou al Pavelló del Juncar de Tremp.Es tracta d'un esdeveniment organitzat pel Club Patí Tremp que també va competir amb el seu grup Xou petit de 6 patinadores.


En modalitat de quartet el primer classificat va ser el CP Osona, amb La cara fosca de la cobdícia; 2n classificat, CPA Roda, amb Dolçament, i el 3r classificat, el CP El Perelló, amb Tria. En modalitat petit el primer classificat va ser el CP Osona, amb Pixelat; 2n classificat, Alguaire, amb Contra rellotge, i el 3r classificat, el PA Franciscans (Barcelona), amb Allibera'm, allibera't!. Finalment, en la modalitat juvenil, el Reus Deportiu va ser el primer classificat, amb El fil vermell; el CP Osona, el segon amb Mandales, i el tercer classificat va ser Foment Cardoní (Barcelona) amb Qui alimenta a qui?. Aquests pòdiums els classifica per la Copa d'Espanya que se celebra a Vigo.
Al final de la competició també es va comptar amb les exhibicions de dos grups de Xou màster.
El Club Patí Tremp cada any organitza esdeveniments d'aquest tipus amb la idea de visibilitzar un esport que practiquen molts infants i joves de la ciutat però també amb la voluntat de donar a conèixer Tremp i la comarca a la resta d'esportistes de Catalunya que, amb l'excusa del patinatge, arriben a la zona.

Autor: Meritxell Bellera