> Notícies>Comarques>En marxa els preparatius de la 7a edició de la caminada de les Carenes

En marxa els preparatius de la 7a edició de la caminada de les Carenes

En marxa els preparatius de la 7a edició de la caminada de les Carenes

En marxa els preparatius de la 7a edició de la caminada de les Carenes

El proper dissabte 9 d'abril se celebrarà la 7a edició de la Caminada de les Carenes entre el Pont de Suert i Tremp

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Un esdeveniment esportiu que en la darrera edició va aplegar més de 600 participants. Xifra que s'espera repetir enguany.

 Es tracta d'una caminada que compta amb la participació organitzativa dels ajuntaments de Tremp i del Pont de Suert, del Centre Excursionista Alta Ribagorça i la Societat Amics de la Muntanya i que, a banda de la promoció de la pràctica esportiva de muntanya, dóna a conèixer uns paisatges espectaculars.

L'alcalde de Tremp, Joan Ubach, durant la presentació que es va fer a la Diputació de Lleida va destacar el compromís de la Diputació amb la Caminada de les Carenes entre el Pont de Suert i Tremp, que després de set anys s’ha convertit en una activitat totalment consolidada.

Per la seva part, l’alcalde del Pont de Suert, Jose Antonio Troguet, va explicar que la caminada uneix dues comarques que sempre han mantingut vincles històrics, tot i la dificultat orogràfica i de comunicacions viàries.

Aquesta marxa està inclosa en la 19a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC i els participants podran escollir entre tres recorreguts alternatius i de diferent grau de dificultat:

- 54 kilòmetres, del Pont de Suert a Tremp

- 32 kilòmetres, d’Adons a Tremp

- 9 km, de Gurp a Tremp, anomenat Carenetes i adreçat als infants i a les seves famílies.

Autor: Meritxell Bellera