> Notícies>Comarques>Sorli Discau inverteix 3,5 milions per gestionar millor els frescos

Sorli Discau inverteix 3,5 milions per gestionar millor els frescos

Sorli Discau inverteix 3,5 milions per gestionar millor els frescos

Sorli Discau inverteix 3,5 milions per gestionar millor els frescos

La cadena de supermercats de proximitat també remodelarà dues botigues històriques durant el primer semestre de l’any

30 altres notícies de la mateixa categoria:

Més info

Optimitzar la gestió dels productes frescos. Aquest és un dels objectius principals que es marca la cadena de supermercats Sorli Discau, que recentment ha aprovat una primera fase d’inversions valorades en 3,5 milions d’euros a realitzar durant el primer semestre d’enguany que ha de servir per millorar la gestió interna i l’excel·lència en l’oferta de productes frescos, un dels valors referencials de la firma.

Com a resultat d’aquesta inversió, els establiments tindran un software que per mitjà de PDA (Personal Digital Assistance) o agendes electròniques optimitzarà la gestió de les comandes de productes frescos amb dades que agilitzaran i faran més precisa una previsió de vendes futures. A més, el reforç tecnològic també potenciarà la gestió i aprovisionament automatitzat d’aquest tipus de productes, de difícil parametrització.

Remodelacions
Més enllà del pas endavant en matèria tecnològica, la inversió també servirà a la companyia per remodelar dues botigues històriques situades a Barcelona i Premià de Dalt, mentre que també serà un fonament important per estudiar l’obertura de dos nous establiments al Maresme.

Els supermercats Sorli Discau són propietat de Superfícies d’Alimentació, empresa familiar fundada el 1923 a Barcelona amb la totalitat del seu capital català. Actualment, la firma compta amb 114 establiments, 3 gasolineres, 2 centres esportius i un centre comercial exclusiu que inclou un hotel de 4 estrelles. La plantilla de la companyia està formada per uns 1.800 treballadors, dels quals un 90% tenen contracte fixe.

Autor: J.N/ GN