logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank es reuneix amb un centenar d'accionistes en una trobada corporativa a Lleida

L'entitat financera apropa les trobades amb els seus accionistes al territori, més enllà dels grans nuclis urbans

CaixaBank va reunir ahir dilluns més d'un centenar d'accionistes de les Terres de Ponent en una jornada celebrada en el marc del programa de trobades corporatives 2018. La reunió, celebrada a CaixaForum Lleida, va ser presidida per Joan Ignasi Prat, director de Banca Privada i Premier de CaixaBank a la Direcció Territorial de Catalunya, i també va comptar amb la intervenció de Meritxell Soler, directora de Relació amb Accionistes de l'entitat.

Durant la trobada, s'ha analitzat la situació de l'entorn econòmic, s'han comentat els resultats trimestrals de CaixaBank i s'ha exposat el grau d'assoliment dels objectius del pla estratègic de l'entitat que acaba aquest any. Joan Ignasi Prat ha destacat la posició de lideratge de CaixaBank en banca minorista a la Península Ibèrica i s'han tractat diferents temes d'interès per a l'accionista com l'alta capacitat de CaixaBank de generar beneficis recurrents, la solidesa del seu balanç i la política de remuneració a l'inversor. A més, els accionistes han tingut l'oportunitat de traslladar diverses consultes a la directora de Relació amb Accionistes de l'entitat i també han conegut les diferents iniciatives que CaixaBank posa a la seva disposició.

La reunió de Lleida respon a un dels nous objectius de CaixaBank aquesta temporada: apropar les trobades corporatives arreu del territori més enllà de les grans ciutats. L'any 2018 més de 700 accionistes han assistit a aquestes trobades institucionals. Algunes de les ciutats que han acollit aquestes trobades corporatives durant l'any són Bilbao, Eivïssa, Tortosa, Vic, Tudela, Santander o Girona.
 




Link:
https://www.lleidanoticies.com/noticia/8429_caixabanke-reuneixambuncentenardaccioni-te-enunatrobadacorporativaalleida-1.htm