logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

CaixaBank renova el patrocini amb la Trobada Empresarial al Pirineu 2018

El president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana signen l’acord, que reafirma el compromís de l’entitat financera amb la Trobada. L’acte ha comptat amb la presència d’Antonio Asensio, director de Banca d’Empreses a la direcció territorial Catalunya

La Trobada Empresarial al Pirineu i CaixaBank han renovat l’acord de patrocini pel qual l’entitat financera dóna suport a les activitats que es duran a terme en el marc de la trobada 2018, que es celebrarà durant els dies 14 i 15 de juny a la Seu d’Urgell.

En els seus 29 anys d’història, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha consolidat com un fòrum de debat de la realitat empresarial a Catalunya i a Espanya i dels reptes que planteja l’economia de cara al futur. A través de taules rodones d’experiències d’èxit, conferències d’economia i finances, estratègia empresarial i valors i una aposta per la visibilitat empresarial lleidatana, la Trobada Empresarial al Pirineu s’ha convertit en un esdeveniment de referència en l’empresariat català.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha senyalat que l’acord de col·laboració amb la Trobada Empresarial Pirineu és “una mostra del compromís de l’entitat financera amb els agents econòmics de les Terres de Ponent i un fòrum de debat imprescindible per a l’empresariat i els agents econòmics catalans”.

El president de l’Associació Trobada Empresarial al Pirineu, Vicens Voltes, per la seva banda, ha destacat que “el projecte de la Trobada Empresarial al Pirineu, és una realitat gràcies a patrocinadors com CaixaBank, que ha estat present, recolzant-nos des dels inicis i al llarg de la trajectòria de la nostra associació”.




Link:
https://www.lleidanoticies.com/noticia/5012_caixabankrenovaelpatrociniamblatrobadaempre-arialalpirineu2018-1.htm