logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Presa de possessió dels treballadors municipals que han aconseguit promocionar en el seu lloc de treball

Onze operaris d'obra o servei han pujat de categoria a oficials i 21 auxiliars administratius passen a ser administratius

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit aquest migdia l'acte de presa de possessió en els seus nous llocs de treball dels treballadors municipals que han aconseguit promocionar dins del procés de promoció interna endegat per l'Ajuntament l'any passat. El Paer en Cap ha donat l'enhorabona als treballadors i els ha animat a seguir treballant al servei dels ciutadans. “Avui és un dia per felicitar-vos i dir-vos que val la pena l’esforç que fet per tirar endavant aquesta oposició. No serà l’últim procés d’aquestes característiques que farem, ampliat a altres cossos i escales per garantir la carrera professional”, ha afirmat Ros.

Per la seva part, la tinent d'alcalde i regidora de la Gestió dels Recursos Municipals, la Hisenda Municipal i les Polítiques de Transparència, Montse Mínguez, ha destacat que dur a terme aquest procés era una reivindicació dels sindicats que s’ha treballat a la comissió negociadora per tal de poder fer-ho realitat. En el futur, es faran més concursos de promoció interna, així com també de mobilitat, ha afegit.

Aquesta convocatòria de promoció interna ha permès millorar la seva situació professional a onze treballadors de les brigades municipals, que passen de la categoria d'Operaris d'obra i servei a Oficials d'obra i servei; i a 21 auxiliars administratius, que ara promocionen al lloc d'administratius.

Els oficials d'obres presten serveis a les brigades d'obres (4), enllumenat (4) i jardineria (3). Pel que fa als administratius, estan destinats a les regidories de Gestió dels Recursos Municipals, la Hisenda Municipal i les Polítiques de Transparència (6) Promoció i Gestió de l'Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat (4), Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació (4) i Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l'Educació i els Esports (2), a més dels serveis de gabinet d'alcaldia (2), joventut (1), serveis contenciosos (1) i secretaria general (1).

A l'acte de presa de possessió dels treballadors municipals en els seus nous llocs de treball hi ha assistit també el tinent d'alcalde Fèlix Larrosa, els regidors Rosa Maria Salmerón, José Luis Osorio i Dolors López, el cap de Recursos Humans de l'Ajuntament, Joan Milà, així com els representants dels treballadors, Estela Guerra, per part de la Junta de Personal, Josep Bernaus Colell (CCOO) i Toni Benet (UGT).

L'últim cop que l'Ajuntament havia convocat places de promoció interna per a administratius i oficials d'obres i servei va ser el 2008.
Link:
http://www.lleidanoticies.com/noticia/2823_pre-adepo-e-iodel-treballador-municipal-quehanacon-eguitpromocionarenel-eullocdetreball-1.htm