logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

La Llar del Sord de Lleida celebra el seu 65è aniversari

Durant la trobada, que ha comptat amb la participació del tinent d'alcalde Xavier Rodamilans, s'ha fet un reconeixement als socis que porten 25 anys a l'entitat

La Llar de Persones Sordes de Lleida ha celebrat aquest vespre un acte per commorar el seu 65è aniversari. La trobada ha tingut lloc al local social de l'entitat, situat al carrer Venus número 12, i ha comptat amb la participació del tinent d’alcalde i regidor de Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, que ha saludat als assistents i els ha animat a seguir treballant en representació d'aquest col·lectiu.

Durant la trobada, a la qual també han assistit els regidors Toni Postius, Paco Cerdà, Núria Marín i Pau Juvillà, s'ha fet un petit homenatge als socis que compleixen 25 anys formant part de la Llar, Eva Melero Aranda i Lídia Sánchez Fernández. Després ha tingut lloc un petit aperitiu, com a prèvia del banquet de celebració del sopar d'aniversari de l'entitat, previst per les 21.30 hores al restaurant Urgell de la Bordeta.

La Llar del Sord de Lleida es va fundar l'any 1953 i compta amb una llarga trajectòria de treball en la defensa del col·lectiu de persones sordes de la ciutat. L'entitat organitza activitats com excursions, visites guiades, concursos, conferències, tallers, cursos de formació i participa en diferents actes organitzats per diferents associacions de la ciutat.




Link:
https://www.lleidanoticies.com/noticia/2721_lallardel-orddelleidacelebrael-eu65eaniver-ari-1.htm