logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Jorge Soler: “Cal impulsar mesures d'ajudes als autònoms que cada matí aixequen les persianes a Lleida”

El candidat de Cs per Lleida assegura que aquest 21-D "el canvi vaig venir de la mà de Cs", l'únic partit "de centre, útil i transversal"

"Cal impulsar mesures d'ajudes als autònoms que cada matí aixequen les persianes a Lleida i la resta de Catalunya". Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, en declaracions als mitjans de comunicació en una visita al mercat del Camp d'Esports de Lleida, on ha assegurat que "ni als autònoms ni als aturats se'ls pregunta per la seva ideologia quan demanen un préstec al banc o quan són a la cua de l'atur". Per això, ha defensat dur a terme "mesures que facilitin la vida de la classe mitjana i treballadora", com està fent Cs al Congrés i la passada legislatura al Parlament. I ha posat com a exemple la Llei de mesures urgents del treball autònom i una subcomissió que "suposaran la major reforma en el treball autònom dels últims 10 anys".

Jorge Soler ha assegurat que "Catalunya sempre ha estat una terra d'oportunitats, progrés i d'emprenedoria fins que el separatisme ho va destrossar tot". Davant d'aquesta situació, ha defensat que aquest 21-D "el canvi ve de la mà de Cs, d'Inés Arrimadas i el seu equip taronja". I ha esperat que els socialistes d'Iceta "no repeteixin un altre tripartit amb els nacionalistes i donin suport a la candidatura constitucionalista més votada".

 




Link:
https://www.lleidanoticies.com/noticia/1743_jorge-olercalimpul-arme-ure-dajude-al-autonom-quecadamatiaixequenle-per-iane-alleida-1.htm