logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

Jorge Soler: "Ara sí que votarem; el 21-D omplirem les urnes per començar una nova etapa de regeneració, reformes i unió"

El candidat de Cs per Lleida destaca les propostes del seu partit per "reactivar l'economia i millorar els serveis socials"

"Ara sí que votarem; el 21-D omplirem les urnes per començar una nova etapa de regeneració, reformes i unió". Així ho ha dit el candidat de Ciutadans (Cs) per Lleida, Jorge Soler, sobre la campanya de les eleccions del 21-D, que considera "una oportunitat única per acabar amb el 'procés' que ha trencat la convivència a Catalunya". I ha dit que és el moment d'apostar per "un projecte alternatiu com el de Cs" amb l'objectiu d'"obrir una nova etapa democràtica".

En declaracions als mitjans de comunicació a la Plaça Bores de Lleida, davant l'Arbre Paer, Jorge Soler ha explicat algunes de les propostes de Cs: "Volem impulsar mesures per a la regeneració democràtica que acabin amb la corrupció, més i millors polítiques socials, reduir les llistes d'espera de la sanitat i eliminar els barracons de les escoles", entre d'altres iniciatives.

Soler ha afirmat que "cal revertir les polítiques de divisió i de malbaratament que han fet els independentistes per revertir les retallades i apostar per les polítiques socials". "Ja n'hi ha prou d'estructures d'estat", ha culminat.
Link:
http://www.lleidanoticies.com/noticia/1678_jorge-olerara-iquevotaremel21-dompliremle-urne-percomencarunanovaetapaderegeneracioreforme-iunio-1.htm