logo
Imprimir
-- | :hs
•LLEIDA

La tinent d’alcalde Anna Campos destaca l’exemple del Viver FP Emprèn per vincular la formació professional amb l’ocupació

Actualment té ocupats vuit dels nou espais de què disposa, amb 15 persones treballant-hi

La tinent d’alcalde d’Ocupació i Responsabilitat Social, Anna Campos, ha destacat aquest matí la importància que tenen projectes com el del Viver de la Formació Professional FP Emprèn, que ha visitat aquest matí per conèixer primera mà les empreses que hi estan ubicades, les persones emprenedores que hi treballen i el funcionament de l’equipament.

Campos considera que el Viver “és un exemple que ens indica el camí a seguir per donar oportunitats a joves emprenedors i que relliga la vinculació entre l’alumnat que prové majoritàriament de la Formació Professional i l’activitat econòmica i l’ocupació”. La gestió del Viver es fa a través de l’Institut Municipal d’Ocupació Salvador Seguí.

El Viver FP Emprèn, que està situat al Turó de Gardeny, està adreçat a l’alumnat que prové de la formació professional, per bé que un 25% correspon a alumnat d’estudis universitaris.

L’equipament compta amb 9 espais de treball i zones comunes on els treballadors poden compartir coneixements i experiències, poden presentar, trobar i desenvolupar idees de negoci per a transformar-les en projectes empresarials, viables i sostenibles i els permet crear una comunitat de coneixement i activitat econòmica generadora d’ocupació.

Actualment, dels nou espais de què disposa el Viver, n’hi ha vuit en funcionament amb quinze persones treballant-hi. 




Link:
https://www.lleidanoticies.com/noticia/13918_latinentdalcaldeannacampo-de-tacalexempledelviverfpemprenpervincularlaformacioprofe-ionalamblocupacio-1.htm